Harley Davidson

Niets heeft het eeuwige leven. Ook een Harley Davidson niet.  Na vele jaren trouwe dienst en miljoenen malen ronddraaien ,op-en neergaan, openen en sluiten gaat je motor langzaam aan wat minder presteren,start hij niet meer zo goed,gaat misschien steeds meer olie gebruiken en vreemde geluiden produceren. Ook kan zijn uiterlijk minder fraai worden (roest of verweerd,beschadigingen,afgebladerde verf). 

Treur niet!! Ook jouw motor kan een heel nieuw 2e leven krijgen na een revisie!

Tweede leven

Brons Motortechniek kan een volledige revisie van uw Harley verzorgen. Met de betere materialen die tegenwoordig te krijgen zijn wordt je motor beter dan hij ooit is geweest.

Jarenlange ervaring

Al 20 jaar reviseren wij jaarlijks tientallen motorblokken en weten precies waar bij ieder type de aandachtspunten liggen. Alle zij- en kop-kleppers van Harley kunnen wij reviseren. RL,VL,UL,WL(A),K,KH,XL(H),EL,FL,Knuckle,Panhead,Shovelhead,Evo,TwinCam,Sportster om maar enkele typen te noemen.

Speciaal gereedschap

Alle nodige speciaal gereedschappen zijn bij ons aanwezig om je blok weer helemaal nieuw te maken. Van binnen worden alle draaiende en bewegende delen voor zover nodig vervangen of weer grepareerd. Alle spelingen komen weer (ruim) binnen de toleranties van een nieuw blok 

Van buiten wordt je blok ook weer als nieuw zodat je ook kunt zien dat er wat aan je blok gedaan is!
Stralen,polijsten ,verchromen,vernikkelen spuiten of vervangen van alle delen die je ziet.
Ook de nodige laswerkzaamheden aan oude carters worden door ons gedaan(TIG lassen van aluminium delen)

De meeste frees- en draaiklussen doen we ook zelf.

Gedeeltelijke tuning i.c.m revisie

Bij een revisie kan ook gelijk een (gedeeltelijke) tuning worden uitgevoerd om je blok nog mooier te laten lopen of nog harder te laten trekken.Alles ligt dan toch al uit elkaar immers.

Revisie versnellingsbak

Ook de versnellingsbakken worden bij ons niet vergeten. Of het nu een 3,4,of 5 bak is.
Specialiteit van ons is het lekdicht maken van 4-versnellingsbakken. Deze zijn vaak erg lek-gevoelig en niet altijd even goed in elkaar gezet.