Klassieke Motorfietsen

Brons Motortechniek reviseert regelmatig motorfietsen. Dat kan een Harley Davidson zijn, maar ook bijvoorbeeld een moderne Honda motorfiets. De combinatie van ons moderne machinepark, jarenlange ervaring en vakkennis staan garant voor het leveren van kwaliteit. Al 20 jaar reviseren wij jaarlijks tientallen motorblokken en weten precies waar bij ieder type de aandachtspunten liggen. 

Tweede leven

Voor elke klassieke motorfiets geldt dat na vele jaren trouwe dienst en miljoenen malen ronddraaien ,op-en neergaan, openen en sluiten je motor langzaam aan wat minder presteert, hij start niet meer zo goed en gaat misschien steeds meer olie gebruiken en vreemde geluiden produceren.

Ook kan zijn uiterlijk minder fraai worden (roest of verweerd,beschadigingen,afgebladerde verf). Treur niet!!Ook jouw motor kan een heel nieuw 2e leven krijgen na een revisie!

Beter dan ooit 

Met de betere materialen die tegenwoordig te krijgen zijn wordt je motor beter dan hij ooit is geweest. Van binnen worden alle draaiende en bewegende delen voor zover nodig vervangen of weer gerepareerd. Alle spelingen komen weer (ruim) binnen de toleranties van een nieuw blok.

Ook aandacht voor buitenzijde

Van buiten wordt je blok ook weer als nieuw zodat je ook kunt zien dat er wat aan je blok gedaan is! Stralen,polijsten ,verchromen,vernikkelen spuiten of vervangen van alle delen die je ziet. Ook de nodige laswerkzaamheden aan oude carters worden door ons gedaan(TIG lassen van aluminium delen). 

Alles in eigen beheer

De meeste frees- en draaiklussen doen we ook zelf.

Tuning

Bij een revisie kan ook gelijk een (gedeeltelijke) tuning worden uitgevoerd om je blok nog mooier te laten lopen of nog harder te laten trekken.Alles ligt dan toch al uit elkaar immers.

Zodiac

   

Motorcycle Storehouse

 

Samwel supplies     

 

Prox parts    

 

Brons Motortechniek 
is dealer van bovenstaande merken.